Clubkampioenschappen, afscheid Alfred Rekers en aanmoedigingsprijs

Geschreven door: Pieter van der Lucht op Vrijdag 30 September 2016, 1553 keer bekeken

Clubkampioenschappen
Afgelopen weekend vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats op de 'Peterskamp' te Zwolle. In de verschillende categorieen werd natuurlijk weer hard om de felbegeerde podiumplaatsen en titels gestreden.
Bij de mannen troefde Duco Furda master Kevin Woldberg af en bij de vrouwen won de inmiddels in Amsterdam studerende Marit Redeker de titel. Kevin kwam nog tot een geweldige 4 meter bij het polshoog. 
In het doorspitten van de uitslagen viel het verspringen en hoogspringen van de meisjes C op: 'springveer' Suzan Plat sprong 5.08 meter ver  waarmee ze bewees dat de 5 meter haar nieuwe norm is geworden. Daarnaast sprong ze ook nog 1.60 meter hoog.
Sprinter Jordy Visscher liep een mooie 11.30 sec op de 100 meter bij de mannen. 

Ziet u zelf nog meer prestaties die het vermelden echt waard zijn: meld  het via internet@avpec1910.nl  
De wedstrijdorganisatiecommissie zorgde er weer voor dat de uitslagen live via internet te volgen waren. 
Voor de overige podiumplaatsen en alle  prestaties verwijzen we naar deze link>>>

Afscheid Alfred Rekers
Bij de clubkampioenschappen werd tevens afscheid genomen van de trouwe MILA-trainer Alfred Rekers die de afgelopen jaren de trainingen verzorgde. Hij wist in zijn groep ook wat regionale talenten te binden en de juiste begeleiding te bieden. Hij was daarbij succesvol gezien het feit dat hij  Nederlands kampioenen afleverde bij de junioren en dat hij zorgde voor atleten die de 'belegen' clubrecords -sorry Martin Simons-  op de 800 meter aan flarden liepen. Zo liep Thomas van Laar in Amsterdam 1;51,44 in 2014. In een gezonde rivaliteit stimuleerden Jordy Dikkers en Thomas elkaar tot grote prestatie-hoogte bij de junioren. Een ander feit is dat Alfred er in slaagde een trouwe groep atleten te verzamelen. Alfred gaat de komende tijd naar Thailand om daar namens de Thaise bond atleten te trainen en zijn geluk te beproeven.
Ben van Boven en Paul Floor zijn voor de MILA-jeugdatleten de nieuwe trainers.

Stimuleringsprijzen
In de regionale krant de Stentor vonden we een artikeltje over de stimuleringsprijzen die Tamarah van den Heuvel en Lars Koerhuis wonnen.
Ria Wennink is jarenlang pupillentrainster geweest en Herman Timmerman is lang bestuurder geweest en mede verantwoordelijk geweest voor de afsplitsing van het de voetbalafdeling PEC en de realisatie van de kunststofbaan de Peterskamp. Herman komt zo af en toe nog wel eens kijken bij de recreatielopen op zondag.
Zie onder...


Bijlagen